Spaghetti met raapstelen en ansjovis (4 pers.)

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
300 gr (wortels verwijderd) Raapsteel = mizuna
2 tenen (in dunne plakjes) Look
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

3 el pompoenpitten 3 el pijnboompitten 3 el zonnebloempitten spaghetti 6 el olijfolie 16 ansjovisfilets 50 ml witte wijn 2 bollen mozzarella

Recept: 

Rooster de pitten in een droge pan goudbruin en krokant. Kook de spaghettig beetgaar. Verhit intussen 3 el olijfolie in een pan en bak de look goudgeel. Voeg de ansjovis toe en roer tot die helemaal weggesmolten is in de knoflookolie. Voeg witte wijn en de rest van de olijfolie toe en schep de spaghetti en raapstelen erdoor. Bestrooi met de pittenmix en verdeel de mozzarella erover. Nog wat extra olijfolie en peper erover. Smakeliijk!