Fusilli met paksoi (4-6 pers.)

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
100 g, geschild en in linten (met dunschiller) Wortel
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
150 g Paksoi
3 teentjes, geperst Look
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

scheutje olijfolie
3 el sesamolie
5 -6 el sojasaus
25 g geroosterd sesamzaad
350 g fusilli (kleine spiralen)

Recept: 

Verwijder de stelen van de paksoi en snijd het groen fijn.
Kook de pasta in ca 10 min gaar met de olijfolie. Laat hem goed uitlekken.

Verhit de sesamolie in een wok of grote braadpan, en roerbak de look in 30 sec.
Voeg de wortellinten toe en roerbak ze 3-4 min.
Voeg de paksoi toe en roerbak 2-3 min.
Roer sojasaus, sesamzaad en fusilli erdoor.
Verhit nog 2 min en serveer onmiddellijk.