Gnocchetti sardi met broccoli en tomaat (4 pers.)

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
2 tl, verse Rozemarijn
2 tl, verse Oregano
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
350g kleine roosjes Broccoli
1 teentje, gehakt Look
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

350 g kleine gnocchi scheutje olijfolie 75 g ongezouten boter zout en zwarte peper 200 g gehakte tomaten uit blik (ev. van het veld), 1 el tomatenpuree

Recept: 

Kook de pasta beetgaar met een scheutje olijfolie. Smelt de boter in een grote braadpan. Voeg broccoli, knoflook, rozemarijn en oregano toe en breng alles op smaak met zout en peper. Laat afgedekt 5 min zacht koken. Roer de gehakte tomaten en de tomatenpuree erdoor. Voeg de pasta toe, meng alles luchtig. Serveer onmiddellijk.