Couscous uit trapani (4 pers.)

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
15 gr Koriander
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
2 Ajuin
4 tenen Look
15 gr Peterselie
250 gr Tomaat
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

300 gr coucous
1 1/2 tablet visbouillon
350 + 250 ml kokend water
250 gr garnalen (gepeld en ontdarmt)
100 gr geroosterde amandelen
100 ml olijfolie

Recept: 

Kook 350ml water met 1 tablet visbouillon. Doe dit over de couscous, dek af en laat 10 min staan.
Doe de amandelen, olie, koriander en peterselie in de blender en mix het geheel tot een pesto.
Verhit 1 el van de pesto en fruit de look 1 min (voeg eventueel extra olijfolie toe).
Snij de ui in halve ringen en voeg toe, fruit al roerend 4 minuten.
Blus met 250ml warm water en 1/2 visbouillon. Laat 2 minuten koken.
Voeg de garnalen toe en laat 5 min koken.
Schep de couscous los, voeg de pesto hier aan toe.
Leg de tomaten er bovenop en schep nu de scampis er op.