Risotto met bonte groenten (4 pers.)

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
250 g Courgette
250 g Witte kool
1 groene en 1 rode Paprika
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

Kan ook met spitskool ipv witte kool!

2 rode uien
40 g boter of margarine
250 g langkorrelige rijst
3/4 l groentebouillon
50 g parmezaanse kaas
zout en peper

Recept: 

Uien in ringen snijden.
Kool fijnsnipperen.
Paprika's in reepjes verdelen.
Courgettes in schijfjes snijden.
Vetstof in wijde pan smelten.
Rijst en ui enkele min fruiten.
Kool, paprika en cougettes toevoegen en even laten meebakken.
Kruiden met peper en zout.
Aanlengen met de helft van de bouillon.
Pan afdekken en alles op een zacht vuur 10 min laten stoven.
Voorzichtig omroeren, overige bouillon erbij gieten en nog 10 min laten stoven.
Laten afsmaken en met kaas bestrooien.
Heet opdienen.