Beignets met munt, courgette en haloumi (4 pers.)

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
4 geraspte Courgette
1 handvol fijngehakt en wat extra blaadjes voor versiering Munt
2 (maar ik neem er wel 1 per persoon) in plakken gesneden Tomaat
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

5 eieren 40 gr zelfrijzend bakmeel zeezout en peper boter om mee te bakken 500 gram haloumi (in plakken)  olijfolie om in te strijken partjes citroen

Recept: 

Meng courgette, fijngehakte munt, eieren, bakmeel, zout en peper in een kom. Smelt op matig hoog vuur een klontje boter in een antiaanbakpan. Bak lepels van het courgettemengsel, in porties, in 2-3 minuten aan iedere kant mooi bruin. Zet apart en houd warm. Bestrijk de haloumi met olijfolie en bak, in porties, in 1-2 minuten per kant goudbruin. Dien op met beignets, tomaat, munt en partjes citroen. Dus beignet, dan schijfjes tomaat, beignet, schijfjes tomaat, dan plak haloumi en dan wat munt erover.

Smakelijk!

An