Ingrids courgette-venkeltaart (4 pers.)

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 kleine Courgette
1 Venkel
1 of 2 Lente-ui
2 eetlepels Peterselie
3 teentjes Look
1 theelepel Oregano
1 theelepel Rozemarijn
1 theelepel Tijm
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

2 eieren
150 g feta
olijfolie
8 plakken filodeeg
peper en zout

Recept: 

Dit gerecht ziet eruit als een soort reuzeloempia.
Snijd de groenten fijn. Hak de kruiden fijn. Feta in kleine blokjes.
Fruit courgette, venkel, ui en knoflook in wat olijfolie.
Roer er de kruiden onder, de feta, en de losgeklopte eieren, peper en zout.
Bedek de bakplaat met bakpapier.
Leg het deeg open zodat je een beetje een rechthoek krijgt en smeer er een beetje boter op.
Laat de plakken elkaar ruim overlappen.
Leg de vulling langs de lange zijde van het deeg, maar minstensĀ  5 cm van de randen.
Maak er een soort rol van, doe de uiteinden zo goed mogelijk dicht.
Smeer nog een beetje boter aan de buitenkant.
Laat in de oven bakken op 200 gr C gedurende ongeveer 25-30 min.
Je kan ook twee pakketjes maken. Pas dan de baktijd aan.

Lekker !