Spitskool-champignons-spekjes wokgerecht (4 pers)

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
1 Prei
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Spitskool
1 Ajuin
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

250 gram champignons
150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes
1 eetlepel neutrale olie
peper, zout
1/2 theelepel gemalen nootmuskaat
cayennepeper naar smaak
1 eetlepel mosterd
een beetje room

Recept: 

Verhit de olie in de wok.
Bak hierin de spekreepjes knapperig. Voeg de plakjes champignons toe en bak deze mee tot al het vocht is verdwenen. Voeg de prei en/of ui toe en bak deze 2 minuten mee. Doe dan de spitskool erbij en roerbak alles nog . 5 - 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de spitskool. (De spitskool moet nog knapperig blijven!)
Maak de spitskool op smaak met peper, zout, nootmuskaat en wat cayennepeper. Roer 2 eetlepels crème fraîche en 1 eetlepel mosterd door de kool.

Een snel klaargemaakt en lekker gerechtje.