Savooirolletjes gevuld met witte kool

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
1 Savooikool
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1/4e Witte kool
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

Olijfolie

Venkelzaadjes

Recept: 

 

Was de witte kool en snij heel fijn. Stoof aan in een pot met wat olijfolie en venkelzaadjes,laat zachtjes garen met  een bodempje water. Giet af in een vergiet.

 

Maak de savooikoolbladeren los en kook ze in water met een klein beetje zout, laat ze goed uitlekken en vervolgens vul je ze met de witte kool.

 

Opwarmen kan je door ze even te stomen.

 

Deze recepten werden  u graag aangeboden door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kers naast de taart  is gespecialiseerd in suikervrij, glutenvrije en lactosevrije taarten en gebak.

 

www.kersnaastdetaart.be   info@puntenkomma.be