Aardbeien-koolrabisalade met taleggio crostini

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
2 kleine Koolrabi
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Peper
600 g Aardbei
3 Lente-ui
4 takjes Tijm
1 bosje Basilicum
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

sap van 2 appelsienen, snufje zout, verse zwarte peper, 2 tl bruine suiker, 6 tl witte balsamico, 4 plakjes stokbrood,  4 plakjes taleggio of raclettekaas

Recept: 

Ontpit de rode peper en snijd hem fijn. Roer met het sap, het zout , de peper en de suiker,  en de azijn tot een vinaigrette. Schil de koolrabi en snijd doormidden, dan in dunne plakjes. Schep de groente in een schaal door de vinaigrette en laat alles intrekken. Snijd de ui in ringetjes. maak de aardbeiden schoon en snijd doormidden of in vieren. Schep alles door de koolrabi en garneer met basilicum. Verwarm de grill voor en toast het brood even. Beleg met de kaas en bestrooi met tijm. laat in 2- 3 min onder de grill gratineren en serveer bij de salade. (uit Seasons april 2016)