Pasta met Broccoli en bloemkool

Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Bloemkool
1 Broccoli
Ingrediënten die niet groeien op het veld: 

4 teentjes knoflook - 1 ui - 250g Chorizo - 350ml Pasata - 75g zwarte olijven zonder pit - 100ml witte wijn - 1 blikje tomatenpuree (68g) - peper en zout - 50g Parmezaane kaas

Recept: 

Maak de bloemkool en de broccoli schoon, verdeel in roosjes en kook gedurende 2 min in licht gezouten water. Spoel na het koken onder koud water af en laat goed uitlekken.
Pel en snipper ondertussen de ui en de knoflook en snij de chorizo in plakjes van ½ cm dik.
Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie en bak de chorizo.
Voeg na ca 5 min de ui en de knoflook toe en laat deze al omscheppend in ca. 3 minuten goudgeel en glazig worden.
Voeg de olijven, de wijn en tomatenpuree toe en laat alles ca 5 min stoven.
Voeg de broccoli en bloemkool toe en stoof die 5 minuten al omscheppend mee.
Breng alles op smaak met peper en zout. Heb je het graag wat piccanter, voeg dan nog wat piment toe.
Laat nog eventjes verder sudderen.
Giet de pasta af.
Schep de pastsa in de borden en verdeel de saus over de pasta. Werk af met de Parmezaanse kaas.
Smakelijk.