Pieterman (vis)
Zeekraal
Olijfolie, peper en zout
Voor de saffraansaus: olijfolie, bloem, bouillon, saffraanpoeder
Fileer de pieterman en laat het vel eraan. Snij eventueel de hoofdgraat weg.
Blancheer de zeekraal in kokend water,laat even opkoken en schrik onmiddellijk in koud water. Zet apart.
Was en snij het witloof grof, bak het snel half gaar in een beetje olijfolie, vergeet niet af te kruiden met peper en zout, stort uit in een vergiet en hou warm, meng hieronder de zeekraal.
Bak de vis snel in een pan, start met de velkant naar boven, afkruiden en omdraaien.
Verspreid witloof en zeekraal in een presentatieschaal, leg de vis hierop en hou warm.
Serveer met een saffraansaus. Hiervoor start je met een roux van olijfolie en bloem, aangevuld met water en een beetje bouillon.Net voor het serveren het saffraanpoeder toevoegen aan de saus.
Deze recepten werden u graag aangeboden door...
De kers naast de taart is gespecialiseerd in suikervrij, glutenvrije en lactosevrije taarten en gebak.
www.kersnaastdetaart.be info@puntenkomma.be
- Login om te reageren