1 vel bladerdeeg, 1 el boter +extra om in te vetten, 2-4 el balsamico , zout en peper, 1 klein hard geitenkaasje (bv picodonkaasje), cress of kruiden, olijfolie
Als je kan : kerstomaatjes in verschillende kleuren kiezen.
Verwarm de oven voor op 180°. Steek 4 rondjes uit het deeg met een steker die iets groter is dan de bakvormpjes die je gebruikt. Halveer de tomaatjes. Verhit de boter in een pan. Pers de look boven de boter en voeg de tomaten toe, de tijm en de azijn. Laat zachtjes sudderen tot de azijn stroperig is? Kruid met peper en zout. Schep het mengsel in 4 ingevette vormjes. Dek af met bladerdeeg. Bak 10 à 12 min in een voorverwarmde oven op 180° tot het deeg lichtbruin en knapperig is. Haal de taartjes uit de oven en stort ze op een bord. Garneer met wat waterkers of groene kruiden en druppel er wat olie omheen. Schaaf er wat van het kaasje over.
.
- Login om te reageren