5 plakjes bladerdeeg
5 eieren
200g zachte geitenkaas
125 ml slagroom
75 gr rookamandelen
zout , nootmuskaat, vierseizoenenpeper
1 el bloem (om te bestuiven)
wat boter
Spinazie blancheren en laten uitlekken. Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 gr. Vorm invetten met wat boter. Aanrecht bestuiven met bloem, plakjes deeg beetje over elkaar schikken en uitrollen tot ronde lap van 30 cm. Vorm bekleden met het deeg. Eieren loskloppen met de kruiden en de slagroom. Kaas erboven verkruimelen en erdoor kloppen.Met een lepel het vocht uit de spinazie drukken en dan de spinazie door het eimengsel roeren. Alles in de taartvorm scheppen. In het midden van de oven 20min bakken. Amandelen grofhakken en erover verdelen. Taart verder bakken, nog ca 15 min tot ze goudbruin en gaar is.
- Login om te reageren