Risotto met romaanse sla

Ingrediënt van het veld en beschikbaar
mespunt verse naaldjes Tijm
Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Ajuin
1 Romeinse sla
1 teen Look
4 blaadjes Salie
IngrediĆ«nten die niet groeien op het veld: 

8 dl warme groentebouillon

100 gr Parmezaanse kaas

200 gr risottorijst

200 gr gehakt

25 gr boter

Recept: 

Smelt de boter in een ruime pan, voeg er de gesnipperde ui, gesperste knoflook en verse kruiden bij en laat al roerend bakken. Doe er dan het vlees bij en rul met een vork los, doe er de rijst bij en laat alles al roerend 4 min bakken, voeg er een scheutje bouillon bij, laat dit koken en roer tot de bouillon is opgenomen. Ga verder met delen van de bouillon tot deze opgebruikt is. Blijf regelmatig roeren tot de rijst gaar en romig is. Was de sla en snij ze in fijne reepjes, meng door de risotto, laat nog eventjes goed doorwarmen en breng op smaak met peper en zout. Bestrooien met de kaas en serveer.