Ingrediënt van het veld maar momenteel niet beschikbaar
1 Bloemkool
1 teen Look
1 handvol Peterselie
8 takjes Tijm
Ingrediënten die niet groeien op het veld:
1/2 citroen (geraspte schil ervan), 4 eetl olijfolie, 75 gr gemalen parmez kaas, peper en zout
Recept:
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Meng de olijfolie met de blaadjes van 4 takjes tijm en knoflook, giet dit over de bloemkool en meng goed door. Verspreid de bloemkoolroosjes over de bakplaat (met bakpapier) , bestrooi met zout en peper en zet circa 15 minuten in de oven.
- Neem de bloemkool uit de oven en bestrooi met wat citroenrasp en de Parmezaanse kaas. Nog eens 10 à 15 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is.
- Bestrooi de geroosterde bloemkool met de peterselie en garneer met de rest van de takjes tijm.
- Login om te reageren